BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

CLIQUEU A LA DRETA SI VOLEU ENTRAR A LA VOSTRA CLASSE

dissabte, 18 d’octubre del 2008

JA FA MES D'UN MES...

Això era i no era...
que ja fa més d'un mes que començarem a fer escola en les Barraquetes.
I encara...
. No ens funcionen bé els waters.
. El pati està sense pintar i no poden posar-nos els tobogans.
. No han instal.lat els ombratges al pati.
. Tenim algunes goteres.

Hem conseguit una acceptable organització entre mestres, monitores del menjador i direcció. La dinàmica amb els xiquets és cada dia millor i comencem a treballar la proposta didàctica de "Les Barraquetes".
Però està clar que sense condicions adequades, el devenir escolar es fa més costós.
Volem que els pares i mares participen, enviant els seus comentaris, propostes i si fa falta, reclamacions a les autoritats.
Volem unes "barraquetes" totalment acabades per a omplir-les amb els xiquets i xiquetes, de noves activitats, propostes i festes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

a todos los padres que quieran poner las quejas por no estar el colegio terminado, teneis que entrar en la web del ayuntamiento de sagunto y buscar enseñanza, y podeis poner las quejas y las sugerencias, para que nuestros hijos tengan un colegio en condiciones, ya que les a tocado a ellos estar en esta posicion. Hagamos fuerza para conseguir un colegio mejor.

Anònim ha dit...

Jo crec, que el fet de protestar en la pàgina web del ajuntament esta be, i pot ser que siga un primer pas, però pot ser que tinga'm que recórrer a altres mesures, i tal volta arriba el moment de començar a pensar que fem, com protestem... que sapien que no anem a estar de braços creuats