BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

dissabte, 18 d’octubre de 2008

JA FA MES D'UN MES...

Això era i no era...
que ja fa més d'un mes que començarem a fer escola en les Barraquetes.
I encara...
. No ens funcionen bé els waters.
. El pati està sense pintar i no poden posar-nos els tobogans.
. No han instal.lat els ombratges al pati.
. Tenim algunes goteres.

Hem conseguit una acceptable organització entre mestres, monitores del menjador i direcció. La dinàmica amb els xiquets és cada dia millor i comencem a treballar la proposta didàctica de "Les Barraquetes".
Però està clar que sense condicions adequades, el devenir escolar es fa més costós.
Volem que els pares i mares participen, enviant els seus comentaris, propostes i si fa falta, reclamacions a les autoritats.
Volem unes "barraquetes" totalment acabades per a omplir-les amb els xiquets i xiquetes, de noves activitats, propostes i festes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

a todos los padres que quieran poner las quejas por no estar el colegio terminado, teneis que entrar en la web del ayuntamiento de sagunto y buscar enseñanza, y podeis poner las quejas y las sugerencias, para que nuestros hijos tengan un colegio en condiciones, ya que les a tocado a ellos estar en esta posicion. Hagamos fuerza para conseguir un colegio mejor.

Antonia ha dit...

Jo crec, que el fet de protestar en la pàgina web del ajuntament esta be, i pot ser que siga un primer pas, però pot ser que tinga'm que recórrer a altres mesures, i tal volta arriba el moment de començar a pensar que fem, com protestem... que sapien que no anem a estar de braços creuats