BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

dimarts, 12 de març de 2013

TEATRE DE LLUM NEGRA "NADARIN" 4 ANYS

Com ja sabreu en este segon trimestre hem treballat el sentiment de la por amb el conte de Nadarin. Nadarin és un xicotet peix, que es queda sol i molt trist perquè la gran tonyina s'ha menjat als seus germans i germanes. Té molta por, però a poc a poc descobrix que el mar està ple de coses boniques i torna a ser feliç. Un dia descobrix a peixos com ell, però estos no volen anar amb ell a jugar i a nadar perquè tenen por que la gran tonyina s'els menge. La unió fa la força.
Els xiquets i xiquetes de 4 anys vos volen ensenyar el conte de Nadarin que han protagonitzat amb llum negra i amb molta, molta il•lusió. Esperem que vos agrade!!!!
 

3 comentaris:

Alba Gómez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alba Gómez ha dit...

aquest video no es pot veure, al ficar play diu que es un video privat, demane a les mestres que revisen perque no va. GRACIES

Vicent Pastor ha dit...

Amb la que està caiguent, retall per ací, retall per allà, que estigau fent un treball tan esmerat i d'aquest cal·libre, cuidant així de bé dels nostres xiquets i xiquetes té un mérit per al que em falten paraules. Aixina que ho resumiré en un gran: OLE.
Gràcies de tot cor a l'equip educatiu de Les Barraquetes.