BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

CLIQUEU A LA DRETA SI VOLEU ENTRAR A LA VOSTRA CLASSE

dimarts, 12 de març de 2013

TEATRE DE LLUM NEGRA "NADARIN" 4 ANYS

Com ja sabreu en este segon trimestre hem treballat el sentiment de la por amb el conte de Nadarin. Nadarin és un xicotet peix, que es queda sol i molt trist perquè la gran tonyina s'ha menjat als seus germans i germanes. Té molta por, però a poc a poc descobrix que el mar està ple de coses boniques i torna a ser feliç. Un dia descobrix a peixos com ell, però estos no volen anar amb ell a jugar i a nadar perquè tenen por que la gran tonyina s'els menge. La unió fa la força.
Els xiquets i xiquetes de 4 anys vos volen ensenyar el conte de Nadarin que han protagonitzat amb llum negra i amb molta, molta il•lusió. Esperem que vos agrade!!!!
 

3 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

aquest video no es pot veure, al ficar play diu que es un video privat, demane a les mestres que revisen perque no va. GRACIES

Vicent Pastor ha dit...

Amb la que està caiguent, retall per ací, retall per allà, que estigau fent un treball tan esmerat i d'aquest cal·libre, cuidant així de bé dels nostres xiquets i xiquetes té un mérit per al que em falten paraules. Aixina que ho resumiré en un gran: OLE.
Gràcies de tot cor a l'equip educatiu de Les Barraquetes.