BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

CLIQUEU A LA DRETA SI VOLEU ENTRAR A LA VOSTRA CLASSE

dissabte, 25 d’abril del 2009

EL 28 D'ABRIL FAREM VAGA EN LES BARRAQUETES



El dimarts 28 d'abril, l'aulari de les Barraquetes estarà tancat perquè totes les mestres d'infantil seguiran la vaga convocada pels sindicats de l'ensenyament i la Coordinadora d'AMPES. Demanem a tots els pares i mares que recolzen la vaga perquè ja sabeu que es fa per millorar l'ensenyament dels vostres fills i filles, demanant a la Conselleria tot allò al que tenim dret per aconseguir un ensenyament públic de qualitat. Respecte al nostre aulari, encara falta posar ombratge i més tobogans. També de cara al curs que bé, necessitem una nova aula auxiliar perquè ja tindrem les nou completes amb xiquets.

Us recordem que n'hi haurà una manifestació a les 19h. des de la Plaça de Manises ( al costat de la Generalitat ) i és important la vostra presència.

Si voleu informar-vos més, cliqueu "Perquè fem vaga" http://www.intersindical.org/stepv/ensenya/descarregar/epc/perquefemvaga280409.pdf

2 comentaris:

Antonia ha dit...

Bé, nosaltes no anarem a la manifestació, però esta clar que la recolzem.

Per a tot el que fa falta, intentem organitzarnos, a la setmana que bé, es vol tornar a convocar un altra asamblea "multitudinaria", per informar de com estan les coses, i per pendre mesures més reivindicatives.

Antonia ha dit...

Demà és el dia de la bici, com a sabeu, i aquest any te un caràcter reivindicatiu. Acabem de tindre una reunió de pares (nombrosa com sempre), i hem decidit acudir demà a vorer als nostres fills amb paraigues, per a que quan vinga la premsa ens fotografie amb ells i vega la necessita d'ombra que és té.
A més, ja a títol personal, perquè desprès que el diguera una mare, per el pont he pensat que no estaria mal, pintar de roig als xiquets i xiquetes, simulant que estan cremats per el sol.

"DIA DE LA BICI REIVINDICATIU, PORTEU LA CAMBRA DE FOTOS I UN PARAIGUES"