BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

BLOG de L'AULARI D'INFANTIL del CEIP VILLAR PALASI de SAGUNT

CLIQUEU A LA DRETA SI VOLEU ENTRAR A LA VOSTRA CLASSE

divendres, 13 de març de 2009

LES FALLES APLEGUEN A LES BARRAQUETESAquest any la festa fallera, l'hem celebrat al pati dels majors. Allí estava la falla que hi fem tota l'escola. El nostre cantó estava adornat amb una barraqueta, i els ninots de Ramonet, Amparito i el gos Toni. A dalt de tot, "La lluna de València". El tema de la falla gran era "L'astrologia " però nosaltres, com volem reivindicar "Les Barraquetes", havien fet ninots i cartells al·lusius a la nostra situació i tanmateix, relacionats amb el tema.
Perquè amics i amigues estem "A la lluna de València", és a dir, l'Ajuntament encara no ens ha posat els tobogans i el porxe davanter que ens va prometre fa temps. I la caloreta ja ve...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una falla molt bonica igual que els fallerets....

Ara només falta que el día del pròxim ple, el 31 de març, vagen el mateix nombre de pares i mares (i iaos, tios...) que van a vorer les activitats dels nens..... (que esta molt bé).

Vos esperem.....

Anònim ha dit...

Me gustaria decir, en contestación a lo del pleno, que no todo el mundo tenemos a alguien con quien dejar a nuestros hijos toda la tarde. Las actividades del cole son sólo un ratito, y son para disfrutar de nuestros hijos. A todos los padres nos importan nuestros hijos y por no ir a los plenos,no somos peores. A lo mejor estamos mas ocupados.